Corona-virus begrænser tandlægebesøg

Du må kun møde op ved tandlægen, hvis du har en særlig aftale til en kritisk behandling.

Grundet COVID-19 må tandlægerne til og med juni 2020, kun behandler kritiske patienter. Det betyder, at alle almindelige eftersyn, tandrensninger og mindre reparationer aflyses.

Baggrunden er nogle nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan bl.a. tandlæger skal håndtere COVID-19 fra og med i dag. Reglerne vil have en varighed fra den 17. marts 2020 og formodentlig til og med juni 2020.

De nye regler betyder, at tandlægen skal stoppe alle ikke-kritiske behandlinger som fx rutinemæssige eftersyn og tandrensninger.

Gennemførte behandlinger

Vi gennemfører stadig kritiske funktioner, som behandling af skader i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse, samt svære tilfælde af caries og af paradentose. Der gennemførs også reperationer af skader på implantater, broer og fyldninger, samt igangværende bøjlebehandling.

Tid til kritisk behandling, skal være aftalt på forhånd via telefon.

Tandlægen på kun modtage patienter til kritisk behandling.
Adgangsbegrænsning ved tandlægen grundet risiko for smitte.

Gå ikke ind, hvis du er syg

Hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken - Heller ikke selvom du har en tid til kritisk tandbehandling. I dette tilfælde, skal du kontakte egen læge, som vil hjælpe dig videre.

Hvis du skal til behandling

Vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at undgå smitte på klinikken.

Du skal vaske hænder på vores toilet ved ankomst. Der er også sat håndsprit frem i venteværelset som du skal benytte, når du ankommer. Vi vasker og spritter håndtag og diverse overflader ekstra meget.

Vi henstiller til, at man ikke må møde op på klinikken uden foregående aftale.

Mandag:  Kl. 8:15 – 18:00
Tirsdag:  Kl. 8:15 – 18:00
Onsdag:  Kl. 8:15 – 11:45
Torsdag:  Kl. 8:15 – 17:00
Fredag:  Kl. 8:15 – 14:00

Weekend og helligdage har vi lukket.