Det er gratis og ganske nemt at skifte tandlæge.

Hvis du ønsker at skifte tandlæge, kan det gøres helt uden besvær for dig. Alt du skal gøre er, at kontakte os og oplyse om hvem din tidligere tandlæge er. Du skal i den forbindelse give os tilladelse, til at rekvirere din journal og dine røntgenbilleder. På denne måde har vi mulighed for, at følge op på din tidligere tandlæges behandlinger, og give dig den bedst mulige behandling fremover.

Hvorfor vælge en ny tandlæge?

Der kan være mange grunde til at skifte til en ny tandlæge. Mange skifter tandlæge pga. flytning eller nyt job, hvor tandlægens placering kan have en fordel i dagligdagen.. Vi får har også en del patienter, der flytter til os med ønsket om en bedre håndtering af deres tandlægeskræk.

Årsagen til tandlægeskift kan være mange. Uanset hvad, så vil vi gøre vores bedste for at give dig et nemt og hurtigt skifte.

Ring og få en snak

Du er velkommen til at ringe til og få en snak angående et evt. skifte til os. Vi anbefaler at du forhører dig om emner, der er vigtige for dig ved valg af tandlæge. Du er også velkommen til at komme på besøg i klinikken. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved et eventuelt skifte til os.

Kontakt os

Mandag:  Kl. 8:15 – 18:00
Tirsdag:  Kl. 8:15 – 18:00
Onsdag:  Kl. 8:15 – 11:45
Torsdag:  Kl. 8:15 – 17:00
Fredag:  Kl. 8:15 – 14:00

Weekend og helligdage har vi lukket.