Paradentose

Behandling

Bakterier der giver paradentose, florerer ikke kun i munden, men også i blodbanen og kan udgøre en betydelig risiko for udviklingen af livstruende sygdomme.

Paradentose får tandkødet til at bløde, kan give dårlig ånde, kan give løse tænder da bakterierne spiser/nedbryder knoglen. Paradentose kan give lange og skæve tænder og i værste fald forårsage mistede tænder.

Den traditionelle behandling har tidligere været brug af kemiske stoffer og operation.

Idag kan man ved hjælp af DNA analyseteknik, bestemme den enkelte patients helt specifikke bakteriesammensætning, og en individuel antibiotikabehandling kan igangsættes. Samtidig behandles tandkødet med laser, som giver fremragende resultater og næsten ingen gener. Laser-behandlingen er billig i modsætning til operative indgreb, som typisk koster 40-50.000 for en hel mund.

Paradentose rammer 70% af den voksne befolkning.

Behandles med laser

  • Laseren overfører energi til vævet på den mest skånsomme måde og med højeste præcision.
  • Laseren steriliserer tandkødslommerne og når bakterierne er dræbt er årsagen til paradentose væk og det er derfor nemmere for patienten at undgå paradentose igen, og hvis der enkelte steder skulle komme blødning er det nemt at angribe et enkelt sted igen.
  • Man skal have 4-6 gange med min 3 dage og max 10 imellem. Behandlingen koster 1870,- pr gang. Hvilket kun er en brøkdel af en operation.
  • Smertefrit – måske kun lidt ømhed bagefter.
  • Man undgår bivirkningerne ved operativt indgreb som hævelse, ar, lange tænder og langvarige smerter.

DNA-screeningstest

Det er godt at supplerer laserbehandlingen med en DNA-screeningstest, hvor man ser på patientens genetiske disponering. Den spiller en rolle i udviklingen af de mere aggressive former for paredentose, som er modstandsdygtige overfor traditionel behandling.

Med testen kan tandlægen sætte mere præcist ind med en individuel behandlingsplan.

Testen er 100% smertefri. Der tages bakterieprøver udvalgte steder i munden, som sendes til Doc. Francesco Marteli i Firenze til analyse. Vi får herefter besked, hvis der er brug for at supplerer laserbehandlingen med antibiotika, og i så fald også hvilken type antibiotika. – Pris for DNA-screeningstesten er ca. kr. 2000,-

Hvorfor vælge os?

2000+ patienter

Vi har 400+ glade patienter, hvoraf mange er kommet til os gennem rigtig mange år

Overskud og nærvær

Vi er en lille klinik, med overskud til smil, omsorg og forståelse for den enkelte.

Kvalitet & pris

Vi lover dig en kompetent behandling efter nyeste og bedste metode til en fair pris.

Mandag:  Kl. 8:15 – 18:00
Tirsdag:  Kl. 8:15 – 18:00
Onsdag:  Kl. 8:15 – 11:45
Torsdag:  Kl. 8:15 – 17:00
Fredag:  Kl. 8:15 – 14:00

Weekend og helligdage har vi lukket.